Over Chantalle’s Beauty

Mijn naam is Chantalle Holthuisen en ik ben gediplomeerd Allround schoonheidsspecialist en pedicure.

Ik was als kind al gefascineerd door beauty en make-up.
In mijn jonge tienerjaren uitte zich dit vooral in het enthousiast oefenen op familie en vrienden, maar in 2013 werd het serieuzer toen ik begon aan de studie all-round schoonheidsspecialiste en pedicure te Venlo. Behalve deze opleiding heb ik meerdere cursussen gevolgd (wat ik tot op heden nog doe) om mijn kennis en vaardigheden nog verder uit te breiden.
Toen ik mijn eerste huisje kreeg, zag ik de unieke kans om een thuissalon op te zetten waar ik mijn specialiteiten verder kan beoefenen.
Zodoende heb ik in 2017 Chantalle’s Beauty in het leven geroepen.

Bij Chantalle’s Beauty staat de klant altijd op nummer één en is passie het perfecte woord om de ziel van het bedrijf te omschrijven. Met mijn nieuwe bedrijf, waar ik altijd wil blijven bijleren, specialiseer ik mij in verschillende beautybehandelingen zoals massages, ontharen, manicures en het zetten van gelnagels.
Ook erg belangrijk voor mij is het exclusieve gebruik van diervriendelijke producten die vrij zijn van parabenen, ongezonde oliën en andere schadelijke stoffen, waardoor ze geschikt zijn voor elk type huid.